Vi vil være en del af dit team

Vi træffer beslutninger, som var vi en del af din virksomhed. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, fordi vi bruger vores tid på at hjælpe jer direkte uden tung bureaukrati og dyre interne timer. For dig betyder det en lettere, hurtigere og billigere løsning

Digitalisering af processer

Udgangspunktet for digitalisering er overblik via en forenkling af arbejdsgange og centralisering af oplysninger. At workflows bliver udfordret og nytænkt er sundt, og i sidste ende sparer det dig ressourcer

Vi tilbyder at lette administrative opgaver, gennem digitale workflows som eliminerer unødvendig behandlingstid. Det betyder at opgaver løses hurtigere, og med færre fejl.

Når manuelle processer overlades til teknologien frigives ressourcer, som derfor kan bruges på bl.a. kunderelationer og markedsføring.

Integration af systemer

For at opnå den størst mulige virkningsgrad af dit ERP-system bør alle væsentlige IT-systemer, som anvendes i din virksomhed, inddrages. Det giver dig større overblik over de værktøjer, du har til rådighed og de funktioner, som kan være nyttige  at få tilføjet til det daglige arbejde. Dette sikrer, at dine stamdata er let tilgængelige og analyserbart.

Vi tilbyder hjælp og rådgivning til virtualisering og integration primært af Business Central/Navision, som vi hos Prentow Solution har over 20 års erfaring med. En erfaring der spænder mange projekter, store som små, hele integration til nyt ERP-system såvel som opdatering og vedligeholdelse af allerede integrerede systemer.

Workflow optimering

Vi forstår at gøre noget kompliceret enkelt, og ud fra en målsætning om standardisering søger vi mod den letteste løsning til din virksomheds data, så du får bedre kontrol med og indblik i de processer, der foregår.

Du har mulighed for at få en ERP-integreret løsning der FX
-Automatisk sørger for at afsende ordrebekræftelser og fakturaer via e-mail
-Skaber en central aktivitetsstyring af din produktion med simple opfølgningsværktøjer
-Laver en daglig generering af rapporter og statistikker baseret på ERP-data
Dette er blot nogle af de optimeringsmuligheder vi tilbyder

Business Intelligence og Navision

Enhver virksomhed, der arbejder digitalt, opfanger hver dag en stor mængde data. Det gælder fx salgstal, køb, driftsudgifter, medarbejderlønninger og budgetter. Det er værdifuld data, der bearbejdes via Business Intelligence i blandt andet Business Central/Navision, som tilbyder en række funktioner, der netop kan være nyttige, når du skal indsamle, analysere, bearbejde og dele din virksomheds data. Hvis din virksomhed kræver funktioner uden for standard Navision kan vi skræddersy dem til jer

Konkurrencedygtige priser

Vi drives af at lave rationalisering, der virker, for at det lykkedes bedst muligt vil vi være med hele vejen til døren. På den måde kan vi garantere en god implementering og hensigtsmæssig opstart af nye workflows. Vi har derfor sat vores priser lave, så vi kan bruge den tid det kræver, uden evig frygt for at ramme budgettet for tidligt

Vi ønsker ikke at bruge kundernes eller vores egen tid på at diskutere fakturering. Derfor har vi sat priser der sikrer at vores kunder føler at deres penge bliver brugt effektivt og fair. Når vores kunder kan vide sig sikre på dette, skaber det grundlag for et godt og gensidigt samarbejde.

Derfor skal du indgå et samarbejde med Prentow Solution, hvis du søger en troværdig og uafhængig samarbejdspartner, der kan yde den mest erfarne og kompetente rådgivning til din virksomhed.