Vælg sprog
Dansk
Engelsk
 
Menu

outsourcing af IT drift
Vores primære mål, når vi varetager IT driften for vores kunder, har altid været at sikre et stabilt IT miljø, således at hverken vores eller vores kunders ressourcer bruges til daglig problemløsning. Det betyder at vi sammen med vores kunder kan fokusere på den mere interessante opgave, det er at udvikle kundernes IT brug således, at den kan understøtte deres forretningsgange og medvirke til øget rationaliseringen.

Stabiliteten sikres gennem mange års erfaring i IT løsninger, som kombineret med overvågnings teknologier, sikrer indgreb inden alvorlige problemer opstår.

Fleksibiliteten sikres ved bruge af fjernstyrings teknologier, som giver mulighed for overtage servere med problemer, opdatere computere og yde bruger support, hvor og hvornår der er brug for det. Ydermere giver vores arbejdstider på vores Vietnam kontor os mulighed for at løse mere tidskrævende opgaver på servere eller computere udenfor normal arbejdstid i Danmark, således at brugerne oplever et minimum af forstyrrelse.

Derudover er en IT outsourcing løsning fra Prentow Solutions yderst konkurrencedygtig - kontakt os for mere information på  kasper@prentow.com
Prentow Solutions A/S   |   Lægårdvej 86  |   7500  Holstebro  |   +45 22 68 08 00  |   info@prentow.com