Vælg sprog
Dansk
Engelsk
 
Menu

om os
Prentow Solutions blev etableret i 2001 med en målsætning om at levere IT relaterede service ydelser til mellemstore og mindre virksomheder indenfor følgende områder:

- Outsourcing af IT drift
- Rådgivning om og implementering af IT projekter
- Rationalisering.

Virksomheden er siden opstarten vokset stille og roligt med mund til mund som eneste markedsføring. Vi er idag et team på 9 mand baseret i Holstebro og Hanoi.

Vores virksomhed er opbygget med udgangspunkt i begreberne:

- credibility.
- competence.
- competitiveness.
Du kan stole på os. Vi holder hvad vi lover.
Vi er uafhængige af alle de leverandører vi formidler kontakten til og modtager ingen kick-back eller provision. Vi kan derfor tilbyde en troværdig og uafhængig rådgivning.
Vi ved hvad vi taler om. Vi har en samlet set 50 års erfaring med IT. En erfaring der stammer fra 30 forskellige virksomheder, der opererer i 10 forskellige lande. Vores erfaring indenfor IT er meget bred og suppleres med en dyb økonomisk indsigt. Vi har medarbejdere der taler fransk, engelsk, tysk, dansk og Vietnamesisk.
Vi har besluttet at holde en prispolitik, der sikrer at vi beholder vore kunder så vi ikke skal bruge vores tid på salgsarbejde. Vi kan opretholde vores meget konkurrencedygtige priser ved stædigt at fokusere på at minimere vores omkostninger og herunder flytte flest mulige opgaver til vores Hanoi kontor.
Derudover sikrer vi gennem de indkøbsaftaler vi kan lave, med udgangspunkt i det samlede indkøbsvolumen vi repræsenterer, at vores kunder får nogle yderst favorable priser. Vi viderefakturer alle rabatter vi måtte forhandle os til til nettopriser.

Vores prispolitik kan medføre, at vi er lidt vanskelige hvis vi udsættes for kritik om størrelsen af vores små fakturaer.
Prentow Solutions A/S   |   Lægårdvej 86  |   7500  Holstebro  |   +45 22 68 08 00  |   info@prentow.com